Despre noi

/Despre noi

Konditorei - Cofetarie & Patiserie

Noi lucram tot timpul cu clientii nostri si impreuna suntem capabili de a crea lucruri frumoase si uimitoare, care aduc cu siguranta rezultate pozitive si satisfactie completa.

Peste 10 ani de experienta

Konditorei a luat fiinta in anul 2007 si are ca obiect de activitate productia de produse de patiserie cum ar fi: torturi, bezele, fursecuri, prajituri, cornuri, rulouri, cornulete, saleuri, cozonac, croissant, strudele, placinte cu mere cu branza, minirulouri, foietaj.

Ingrediente naturale si de calitate

Toate produsele sunt facute in laboratorul nostru dintr-o reteta ce foloseste ingrediente naturale si de cea mai buna calitate.

Personal specializat

Prin creativitatea personalului nostru specializat si cu mult talent, rezulta cele mai gustoase si elegante torturi de nunta, torturi aniversare sau torturi pentru diferite alte imprejurari, prajituri de casa si produse de patiserie.

Produse de patiserie

Prajituri de casa

Platouri cofetarie – patiserie

Candy Bar

Torturi Aniversare

Torturi Personalizate

Torturi Botez

Torturi Nunta

Locatii Konditorei - Cofetarie & Patiserie

Delicioasele produse Konditorei pot fi savurate in cele trei locatii din Radauti, in Piata Unirii, nr. 5, Calea Bucovinei 3C cat si pe strada Francei, nr. 101.

Veti putea servi cafea, ceai, ciocolata calda, sandwich-uri, prajituri si smoothies, pe care le puteti lua la pachet, in drum spre serviciu, scoala sau spre casa, sau in zona special amenajata pentru servire, pentru a savura cafeaua, dulciurile sau sucul natural.

Va asteptam!

– Cofetarie – Patiserie Konditorei