Despre noi

Noi lucram tot timpul cu clientii nostri si impreuna suntem capabili de a crea lucruri frumoase si uimitoare, care aduc cu siguranta rezultate pozitive si satisfactie completa.

Konditorei Cofetarie – Patiserie a luat fiinta in anul 2008 si are ca obiect de activitate productia  de  produse de patiserie cum ar fi:  torturi, bezele, fursecuri, prajituri, cornuri, rulouri, cornulete, saleuri, cozonac, croissant, strudele, placinte cu mere cu branza, minirulouri, foietaj.

Toate produsele sunt facute in laboratorul nostru dintr-o reteta ce foloseste ingrediente naturale si de cea mai buna calitate. Prin creativitatea personalului nostru specializat si cu mult talent, rezulta cele mai gustoase si elegante torturi de nunta, torturi aniversare sau torturi pentru diferite alte imprejurari, prajituri de casa si produse de patiserie.

Locatii

      Delicioasele produse Konditorei pot fi savurate in cele doua locatii din Radauti, in Piata Unirii 29 şi pe Calea Bucovinei 3C, laboratorul de productie fiind pe strada Francei. Veti putea servi  cafea, ceai, ciocolata calda, sandwich-uri, prajituri, paine bio si smoothies, pe care le puteti lua la pachet, in drum spre serviciu, scoala sau spre casa, sau in zona special amenajata pentru servire, pentru a savura cafeaua, dulciurile sau sucul natural. Toate produsele sunt facute in laboratorul nostru dintr-o reteta ce foloseste ingrediente naturale si de calitate. Prin creativitatea personalului nostru specializat si cu mult talent, rezulta cele mai gustoase si elegante torturi de nunta, torturi aniversare sau torturi pentru diferite alte imprejurari, prajituri de casa si produse de patiserie.

Va asteptam cu drag la Konditorei Cofetarie – Patiserie!